Junior Lifesaver club

Kerhon tavoitteena on pitää hauskaa vedessä ja siinä samalla oppia uusia uima- ja hengenpelastustaitoja. Pääsyvaatimuksena on hyvä uimataito, tarkoittaen 200 metriä yhtäjaksoista uintia, josta 50 metriä selällään. Ikäsuositus seurassamme 10-17 vuotta.

Kerhossa harjoitellaan pelastautumista ja toisen pelastamista, myös paljon erilaisia sukelluksia, hyppyjä ja leikkejä/leikkimielisiä kisoja. Käymme myös läpi uintitekniikkaa. Ohjelmaan kuuluu myös ensiavun ja elvytyksen perusteet sekä tutustumiskäyntejä esim. pelastuslaitokselle. Kauden aikana suoritamme myös JuniorLifesaver-merkkejä. Merkkejä voi suorittaa yhteensä 3.

Ryhmän harjoitteluaika:

Junior Lifesaver to klo 17:45-18:45/25 m:n allas radat 4 ja 5

Ohjaaja: Oskari Korkeamäki (oskari_korkea_98(at)hotmail.com)
Apuohjaajat: Tomi Mäki-Latvala, Aapo Rintaluoma

Valitettavasti ryhmä on TÄYNNÄ! Ilmoitamme mikäli uusia paikkoja avautuu!
Kiitos mielenkiinnostanne!

YouTube-videon näyttäminen ei onnistunut. Tarkista markkinointievästeiden hyväksyminen ja selaimen yksityisyysasetukset.