Ilmoittautuminen merenkansa harrasteryhmään

Ohjeet liittymislomakkeen täyttämiseksi

Täytä jokainen kohta huolellisesti ja tarkista että sähköpostiosoitteet on kirjoitettu oikein. Saat kausilaskut, tiedotteet ja muuta annettuihin osoitteisiin.

Jos sinulla on jotain kysyttävää, ota yhteyttä
jussi.vau96@outlook.com

Uimarintiedot

Huoltajan tiedot

Toisen huoltajan tiedot

Uimari osaa uida 25m yhtäjaksoisesti ilman apuvälineitä
Uimari osaa sukeltaa
Uimari osaa kellua mahallaan
Uimari osaa kellua selällään

Uimavaatimukset on asetettu uimarin turvallisuuden takia ja niistä ei voida joustaa. Ensimmäisellä kerralla uimareiden taidot testataan ja ohjaaja arvioi, onko uimarin taidot ryhmän vaatimuksen mukaiset. Kausimaksua ei peritä, jos testiä ei läpäise.

Valokuvauslupa

Valokuvia ja muuta kuvattua materiaalia voidaan käyttää uimaryhmien ja seuran mainostamiseen eri medioissa. Lisäksi vesipallo-pelejä voidaan lähettää suorana seuran Facebook-sivuilla.

Kiinnostaako ohjaus?

Seuramme toimii vapaaehtois voimin ja tarvitsemme jatkuvasti uusia vastuu- ja apuohjaajia. Jos olet kiinnostunut ohjaajan tehtävistä, vastaa kohtaan kyllä niin olemme sinuun yhteydessä.

*Tähdellä merkityt kentät ovat pakollisia.